Autolakering i Nordjylland nær Hjørring

LKA Farve & Lak

Autolakering med perfekt resultat

Har du brug for autolakering i Nordjylland nær Hjørring? Hos LKA Farve & Lak er vi klar til at give din bil en omgang lak. Vi kan genskabe den lak, bilen havde da den forlod fabrikken, så din bil ser ud som ny.

Det er en tillidssag at vælge værksted, når du står med et behov for en autolakering. De fleste har givet mange penge for deres bil og ser det som meget mere end et transportmiddel. Derfor skal den også behandles godt.

Vi giver enhver bil, der måtte have behov for det, en professionel og perfekt autolakering.

Ekspert autolakering

Når vi modtager din bil på vores værksted har du samtidig bestilt en behandling af bilen, som du bliver glad for. Vi laver autolakering i bedste kvalitet, og altid efter aftale med dig.

En autolakering med perfekt farvematch

Når LKA Farve & Lak står med den konkrete bil og den konkrete opgave, kan vi garantere, at vi kan udbedre alle skader efter retningslinjerne fra den enkelte bilfabrikant. Der er således ikke det bilmærke, vi ikke kan reparere perfekt med autolak.

Som kunde og bilejer vil du udover en perfekt lak naturligvis også gerne have, at det nylakerede område passer perfekt til resten af bilen. Lakken på bilen vil sandsynligvis have ændret sig efter nogle år, hvis der ikke er tale om en fabriksny bil, men med faglig ekspertise og vores farvestyringsværktøjer kan vi skabe et perfekt resultat, der matcher fuldstændig i farven. Det er det, vi holder af at lave. Og som værksted lever vi af kundetilfredshed.

Har du brug for autolakering i Nordjylland nær Hjørring? Så er du velkommen til at kontakte os.