Hvem er vi?

LKA Farve & Lak

Om LKA Farve & Lak

Hos LKA Farve & Lak er vi klar til at tage imod din bil og give den, den smukkeste og mest perfekte autolakering. Vi ved, at det er vigtigt, at din bil fremstår lige så smuk, som da den kom fra fabrikken, uanset hvad den måtte have været ude for.

Dygtige autolakerere står klar i LKA Farve & Lak

Når du har brug for LKA Farve & Lak, står vi glade medarbejdere klar til at tage imod dig. Vi ved, at din bil er meget mere end bare et transportmiddel, og vi ser frem til at give den lakering og få den til at fremstå som ny igen, uanset hvor slidt eller beskadiget lakken måtte være.

Vi møder enhver kunde med smil og engagement, fordi vi kan lide det, vi laver, og sætter en ære i at levere den flotteste autolakering, uanset hvilken type bil du kommer med. Vi holder af biler og farver, og løser enhver opgave med autolakering i højeste kvalitet.

Din garanti for det bedste resultat

Når du står med en bil, hvor lakken har fået en ridse eller fem, er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at aflevere den hos LKA Farve & Lak. Det kan du roligt gøre, for vi arbejder efter vejledning og retningslinjer, så vi til enhver tid kan levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt.

LKA Farve & Lak kan mere end at lakere biler

Hos LKA Farve & Lak er vi skrappe til det med lakering, og derfor tilbyder vi udover autolakering også:

Læs mere om vores service her på siden og kontakt os for et uforpligtende tilbud.