Industrilakering i Hjørring

LKA Farve & Lak

Industrilakering af alle typer enheder

Har du brug for industrilakering i Hjørring? Står du med et eller flere elementer fra din produktion, der skal lakeres? Så kan LKA Farve & Lak lave den perfekte industrilakering af såvel små som større enheder. Vi har ekspertisen og det rette maskinel til at industrilakere alle typer overflader. Vores værksted er i Hjørring, men har kunder forskellige steder i Nordjylland.

Når man som producent har et antal enheder, der skal lakeres, kan det oftest ikke løses uden at have de rette maskiner. Hos LKA Farve & Lak kan vi lakere alt fra meget små enheder til større elementer, der skal have en flot finish og en holdbar lakering.

Vi er eksperter i industrilakering i Hjørring

Hos LKA Farve & Lak har vi ekspertisen i industrilakering og kan tilbyde at lakere både små enkeltstående opgaver som en hel serie. Vi ved, at du som kunde kan have behov for at få lavet industrilakering af en enkelt del, fx en container eller en stålkonstruktion, eller du kan have behov for at få lakeret mange elementer i en serieproduktion.

Vådlakering er en klassisk lakeringsmetode, og den er specielt egnet til emner, der ikke tåler høje temperaturer. Vådlakering er også velegnet til materialer, der kræver høj korrosionsbeskyttelse. Hos LKA Farve & Lak tilbyder vi vådlakering med meget fine resultater.

Reelt er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad din virksomhed kan have behov for at få industrilakeret, men som eksempler kan nævnes:

  • Stålkonstruktioner
  • Møbler
  • Cykler
  • Maskiner af alle typer
  • Inventar

Industrilakering med fokus på dine produkter

Uanset hvilke elementer du har brug for at få industrilakeret, kender vi som virksomhed dine vilkår. Du har kunder i den anden ende af processen, som helst skal være så tilfredse med produktet, at de kommer igen. De vilkår er også vores, så du kan være sikker på, at vi anstrenger os og gør vores bedste for, at du og dine kunder bliver tilfredse med resultatet af vores industrilakering. Vi vil jo gerne have, at du kommer igen.

Vi laver typisk industrilakering med vandbaserede produkter, men har du behov for andet, eller har du specielle ønsker, er vi naturligvis fleksible.

Hvis du har brug for industrilakering nær Hjørring, så er du velkommen til at kontakte os.