Sprøjtemaling af møbler i Nordjylland

LKA Farve & Lak

Sprøjtemaling af møbler med flotte resultater

Har du brug for hjælp med sprøjtemaling i Nordjylland nær Hjørring? Trænger dine møbler til en opfriskning eller en anden farve? Hos LKA Farve & Lak er vi eksperter i at skabe flotte resultater med lakering af møbler, og vores dygtige medarbejdere går til enhver opgave med glæde og engagement.

Det er synd at kassere et afholdt møbel, bare fordi det har fået en slidt overflade eller har en farve, man ikke længere bryder sig om.

Vi kan genskabe møblets smukke overflade, så det ser ud som nyt, og måske med en finish, du synes bedre om end den oprindelige. Samtidig kan du lege med såvel farver som mathed og glans, så møblet får et helt andet udtryk.

Få lakeret dine møbler I stedet for at kassere dem

De fleste af os har nogle møbler stående, der har set bedre dage, men som vi ikke nænner at skille os af med. Det kan være arvestykket eller den gamle reol, der bare har en farve, der ikke passer ind i det nuværende møblement.

Så kan løsningen være at få lakeret møblerne, idet det vil kunne give selv det mest slidte og triste møbel helt nyt liv.

Hos LKA Farve & Lak kan vi håndtere alle typer møbler og i alle størrelser. Vi kan sprøjtelakere dine møbler, så de får et helt nyt liv og med et meget holdbart resultat.

Nogle af de typisk oplagte møbler til lakering er Arne Jacobsens stole i forskellige designs, der efter vores lakering fremstår som helt nye, og måske i en ny frisk farve.

Vi kan sprøjtelakere på de fleste overflader, men afhængig af overfladen, kan det være nødvendigt at slibe, spartle og grunde overfladen for at få det rette resultat. Med den rette bund bliver holdbarheden og lakeringsresultatet bedst.

Der er også mange, der vælger at få lakeret borde og reoler hos LKA Farve & Lak, fordi de er glade for selve møblet, der måske har den helt korrekte form og størrelse, men ikke er så tilfredse med farven eller træsorten. Så kan en ny flot overflade i mat eller blank skabe et helt nyt møbel, der passer ind i hjemmet.

Har du brug for sprøjtemaling af møbler i Nordjylland? Så er du velkommen til at kontakte os.