Sprøjtemaling af døre i Nordjylland

LKA Farve & Lak

Sprøjtemaling af alle typer døre

Har du brug for sprøjtemaling af døre i Nordjylland? Hos LKA Farve & Lak kan vi mere end at lakere biler, så de bliver så smukke som nye. Vi kan også lakere døre af alle slags, så din dør står flot og ny og med en lakering, der giver overfladen en lang holdbarhed.

Hvorfor skifte dørene ud, blot fordi de er blevet ridsede eller har en farve, der ikke længere er moderne? Hos LKA Farve & Lak har vi både mandskab, viden og maskinerne til at lakere dine døre, så det ligner at de netop er kommet fra fabrikken. Så kan dine døre matche resten af dit hjem og give dig daglig glæde, uanset om de står åbne eller lukkede.

Dine døre passer perfekt efter en lakering

Det er med døre som med mennesker; de tilpasser sig. Og dørene i dit hus passer nok allerbedst til den karm, de sidder i, og de hængsler de er monteret med. Hvis du skal ud at købe en ny dør, vil den oftest ikke passe lige så godt, som den, du har i dag, og samtidig vil den måske skulle tilpasses af en tømrer og justeres i højde eller bredde eller begge dele. Ikke mindst ældre huse har mange individuelle mål, og det kan være noget af en omkostning at skulle ud og købe en ny dør, der skal passe ind i de eksisterende karme.

Så i stedet for at skulle skifte døren og måske hele karmen ud, kan du vælge en meget billigere men stort set lige så flot løsning – du kan lade LKA Farve & Lak lakere dine døre i præcis den farve og med den glans, du ønsker!

Få et professionelt resultat med vores dørlakering

For at få et flot resultat kræves både den rette teknik og det rette maskinel samt ikke mindst faguddannede og dygtige medarbejdere, der ved, hvad de har med at gøre. Selvom du er omhyggelig med rulle og pensel, vil du ikke kunne opnå samme perfekte resultat som LKA Farve & Lak kan med vores sprøjtemaling. Du skal se på dine døre hver dag, så derfor er det vigtigt, at de står med en smuk overflade.

Det er helt op til dig, hvilken farve, du vil have ind i dit hjem – måske skal der mere spræl på med en ny farve? Eller også er du træt af den mørke træfarve, og vil gerne have nye, lyse døre? Vi lakerer dem efter dine ønsker, og du kan få dem matte eller blanke, alt efter, hvad du foretrækker.

Vi lakerer såvel indvendige døre som udvendige døre og hoveddøre.

Hvis du har brug for sprøjtemaling af døre i Nordjylland, så er du velkommen til at kontakte os.